LADO i Borna Šercar najavljuju premijeru spota za pjesmu „Moja ponosna“ na Dan državnosti

LADO i Borna Šercar najavljuju premijeru spota za pjesmu „Moja ponosna“ na Dan državnosti

Premijera spota za pjesmu „Moja ponosna“ dar je Ansambla LADO publici povodom obilježavanja Dana državnosti. Vrhunski umjetnici Ansambla LADO, Borna Šercar i njegov sastav Jazziana Croatica ovom glazbenom i vizualnom poslasticom obradovat će vas 30. svibnja u 12 sati putem službenog YouTube kanala Ansambla LADO!

LADO svoju publiku uvijek iznenadi umjetničkim novostima. Pjesma „Moja ponosna“ domoljubne je tematike, novi je singl Lada, Borne Šercara i njegove Jazziane Croatice. Umjetnice Ansambla LADO svojim jedinstvenim, bogatim, ali različitim nošnjama provest će vas kroz hrvatske krajeve. Svaka od njih priča svoju priču kroz dobro poznati etno i jazz zvuk, kojeg donosi Šercar i njegov bend. Spot za pjesmu, vizualnim eklekticizmom, podsjetit će publiku na bogatstvo naše geografske i kulturne raznolikosti Hrvatske. Priču o malenoj, ali kulturom i temperamentom srčanoj zemlji, režijski i umjetnički potpisuje Frane Pamić. Pjesma je nastavak suradnje posebnog projekta Ansambla LADO s Bornom Šercarom i Jazzianom Croaticom, koja je strukovnu potvrdu dobila na nedavno održanoj, 30. po redu dodjeli diskografske nagrade Porin, gdje je projekt nagrađen u kategoriji najboljeg World Music albuma. Album „Untamed“ objavljen je 2022. godine te etno i jazz izričajima donosi najljepše hrvatske bajke i mitove. „Moja ponosna“ tematski je i konceptualni iskorak, svojevrsna

nadogradnja projekta čije koncerte diljem Hrvatske i ove godine publika željno iščekuje.

„Moja ponosna“ šarmantna je priča koja naglašava jedinstvene ljepote Hrvatske, kojima se zaista možemo ponositi. Ne propustite njezinu premijeru i s Ladom proslavite ovaj nadolazeći praznik.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.