Grupa Cambi u Boogaloou

Grupa Cambi u Boogaloou

Pop sastav CAMBI. razveselit će zagrebačku publiku velikim nadolazećim koncertom u zagrebačkom klubu Boogaloo 12.05.2023. Uz promociju novog albuma 'Zaljubljen', i stare hitove, publiku očekuju i brojna druga iznenađenja. Juri, Sandru, Jošku i Luki će se tako na pozornici pridružiti vrhunski glazbeni gosti: Neno Belan, Giuliano, Lorena Bućan, Saša Antić (TBF) i Dino Rađa koji će zagrebačkoj publici dati dalmatinsku večer uz glazbu koju svi obožavaju.

''Obećajemo svim ljubiteljima naših pjesama i glazbe da će naš veliki koncert u Zagrebu biti sjajan provod za sve! Bit će to večer prožeta hitovim Zaljubljen, Bambina mia, Od milijun samo jedna, Moja duša kao i svih drugih s novog albuma. Dakle večer puna ljubavi i dobre glazbe! Također čast mi je najaviti da će nam se kao gosti na pozornici pridružiti: Neno Belan, Lorena, Giuliano, Saša Antić (TBF).'' – rekao je Joško Tranfić.

Upravo ovim koncertom talentirana glazbena četvorka – Jure, Sandro, Joško i Luka zaokružuju svoje itekako uspješno glazbeno djelovanje u posljednje tri godine koje su otvorili hitom 'Zaljubljen' i time najavili svoj novi stiliski pravac.

 Ulaznice po cijeni od 16 € potražite u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.