Barbara Munjas u prvoj „Bad Weather“ epizodi serijala Moonlight Sessions

Barbara Munjas u prvoj „Bad Weather“ epizodi serijala Moonlight Sessions

Barbara Munjas gostuje u novoj epizodi glazbenog serijala Moonlight Sessions koji je po mnogočemu jedinstven. Umjesto mjesečine ekipu je u vrijeme snimanja iznenadilo loše vrijeme, pa su odlučili prirodnu magiju, koju inače daje prekrasno okruženje prirode, noćna svjetla Koprivnice i mjesec, preseliti u zatvoren prostor studija i tako je nastao prvi 'Bad Weather edition'. Barbara je izvela dvije pjesme – ‘Men’, prvu pjesmu koju je objavila pod svojim imenom nakon gašenja benda Barbari te novu live verziju svog aktualnog singla ‘Oda mladosti’.

"Ove dvije pjesme potpuno su različite karakterno i sadržajno. Dok pjesma ‘Men” govori o mojoj viziji idealnog odnosa muškarca prema svojoj ženi, ‘Oda mladosti’ govori o suočavanju s ulaskom u neke zrelije godine i o prestanku naivnog dječačkog sanjarenja. Pjesma je to za sve one koji se ne osjećaju starima no više nisu ni mladi kao nekoć", kaže Barbara kojoj se u izvedbi pridružio i Moonlight Sessions band u sastavu: Marin Hraščanec - klavijature, Ivan Grobenski – bas gitara, Vedran Krulić - gitara, Davorin Car - bubnjevi, te Helena Hraščanec i Romana Pavliša kao prateći vokali. Za rasvjetu, ambijent i video produkciju zaslužan je Dinko Šimac iz Beyond Pines Films, a za audio produkciju Marin Hraščanec iz Intek Musica.

"Iskustvo snimanja ‘Moonlight sessiona’ je zasigurno bilo jedno od pozitivnijih iskustava i moj prvi izlet u izvođenje vlastitih pjesama s glazbenicima koji nisu dio postave mog regularnog benda, što je samo po sebi unijelo dodatno uzbuđenje u cijeli proces. Inače me fascinira ljudski faktor i što svaki pojedinac može dati svojim prisustvom i svojim sviranjem te kada interpertacijom unese sebe u pjesmu. Sve su to različiti karakteri koji su ostavili trajni trag u izvedbi dajući neki svoj pečat. Mogu reći da sam i više nego zadovoljna pečatom koji su na ovom Moonlight sessionu ostavili ovi vrsni glazbenici", rekla je Barbara te dodala kako ovaj session ostaje jedan od onih koje će pamtiti po isključivo pozitivnim iskustvima i divnom druženju.

„Moonlight Sessions” želi publici pružiti kompletan doživljaj izvedbe uživo, te promovirati glazbeno autorsko stvaralaštvo. Ujedno povećava ponudu online koncerata, a publici nudi vrhunski audio i video doživljaj, te upoznavanje novih glazbenika i izvođača.

Intek Music & Beyond Pines Films kao koproducenti navedenog projekta zalažu se za promoviranje kvalitetnih glazbenika koji se ne pojavljuju često u medijima, te je publika nepravedno zakinuta za njihove vrhunske izvedbe.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.