Besplatan parking u Biškupečkoj i buseki za vrijeme Špancirfesta

Besplatan parking u Biškupečkoj i buseki za vrijeme Špancirfesta

Kako bi posjetitelji Špancirfesta, koji počinje za točno tjedan dana, što opuštenije i bez traženja slobodnog parkinga mogli uživati i špancirati, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina osigurali su besplatan parking na prostoru Auto Kluba Varteks u Biškupečkoj ulici. Besplatan parking bit će dostupan svakog dana tijekom trajanja festivala od 17 sati te će od tuda do Trga slobode do ponoći voziti buseki javnog gradskog prijevoza, također besplatno. Uz to, za vrijeme trajanja Špancirfesta, od 18. do 27. kolovoza gradski će buseki besplatno prometovati na svim postojećim linijama.

Osim besplatnog prijevoza, na Špancirfestu vas tijekom deset dana trajanja festivala očekuje i 500-tinjak besplatnih različitih programa, od koncerata, uličnih performansa, dječjih i glazbenih radionica do voćnih osvježenja u Šenoinoj ulici koja postaje Kaufland Fresh Street. U njoj vas očekuju mnoga iznenađenja, a jedno od njih su i besplatni korneti sa svježim voćem. Potražite ih svakodnevno od 18 do 21 sat, a vikendom od 10 do 12 sati te od 18 do 21 sat na Kaufland Fresh Pointu u Šenoinoj ulici. 

 U Šenoinoj ulici ćete naići i na radionicu izrade biljnih terarija, kao i na  zanimljivu izložbu u organizaciji Udruge Terra Hub. Predstavljaju kampanju „Terrapija“, kojoj je cilj prezentirati Klimatski rječnik te izložbu pojmova klimatskih promjena, a provode je s agencijom 404. Prva aktivnost kampanje bila je dizajniranje plakata, u suradnji sa studentima medijskog dizajna Sveučilišta Sjever.

 U povijesnoj jezgri grada očekuje vas i nekoliko zanimljivih photo pointova, gdje osim što ćete moći napraviti fotografije za uspomenu, moći ćete osvojiti i vrijedne nagrade. Više informacija potražite na a www.spancirfest.com.

 Više informacija o programu Špancirfesta možete pronaći na službenim internetskim stranicama festivala www.spancirfest.com

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.