Najavljeno 7. Izdanje Slavonija festa - CMC 200 u Slavonskom Brodu

Najavljeno 7. Izdanje Slavonija festa - CMC 200 u Slavonskom Brodu

Ovogodišnji festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod. Najznačajnija povijesna građevina Brodsko-posavske županije, Tvrđava Brod u samom centru grada, ugostit će brojne glazbenike, a na ljetnu pozornicu stat će i neka od najjačih imena regionalne pop i rock glazbene scene.  

Na press konferenciji koja se danas održala u vrtu Croatia Recordsa predstavljeni su ovogodišnji izvođači i program Slavonija festa - CMC 200 2023. Raspored i aktivnosti koje čekaju sve one koji će zadnji vikend u kolovozu biti u Slavonskom Brodu predstavili su direktorica TZ Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, direktor CMC televizije Mario Kovač i voditelj festivala, Dalibor Petko.

Na festivalu će nastupiti Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. Ovogodišnji headlineri Električni orgazam, Opća Opasnost i Zaprešić Boys spremaju spektakl na Tvrđavi Brod. 

Kraj ljeta ispratit će Slavonija fest - CMC 200 zajedno s izvođačima i brojnom publikom. Organizatori su najavili da će se na prvi festivalski dan, u petak 25. kolovoza, održati nezaboravan CMC party na kojem će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

estival se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod, a glavni medijski pokrovitelj je Radio Brod. Slavonija fest - CMC 200 i ove godine vodi omiljeni voditeljski duo, Dalibor Petko i Edina Pršić Babić. Festival već tradicionalno prati velik broj medijskih pokrovitelja, njih više od 50 iz Hrvatske i regije. CMC televizija realizirat će i festivalske emisije „Ususret Slavonija festu - CMC 200 “, koje ćete moći pogledati na službenom YouTube kanalu CMC televizije, a prva epizoda emitirat će se u srijedu 12. srpnja. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.