Na pozornici CMC festivala kantautorica Erna predstavit će se s pjesmom „Ne mirim se“

Na pozornici CMC festivala kantautorica Erna predstavit će se s pjesmom „Ne mirim se“

Novom pjesmom 'Ne mirim se' kantautorica Erna preuzima noviji, moderniji stilski pravac koji je i dalje upotpunjen zvukom akustične gitare i nježnim vokalom koji kao da se poigrava tijekom cijele pjesme, te tako vokalnu melodiju čini interesantnom i veoma dinamičnom. Upravo ovom pjesmom Erna će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu kao debitant.

'Ne mirim se' je rezultat Ernine suradnje s Gaborom Razcom s kojim potpisuje glazbu te Silviom Pasarićem koji je bio zadužen da zajedno s njima stvori aranžman za pjesmu. Za produkcijskim pultom našao se Gabor Racz.

Kadrove spota snimio je i režirao Manja Vitolić, a obradu i montažu spota potpisuje Dinko Čvorić Doringo.

Crno-bijeli videospot dočarava atmosferu pjesme i njenu melankoliju te kako i naziv pjesme sugerira- 'Ne mirim se' - činjenicu da dvoje ljudi koji su se voljeli sad imaju samo sjećanja na zajednička vremena i da se njihovi putevi više ne isprepliću, već su otišli u potpuno drugim pravcima. Video je gotovo kao film noir te se poigrava sa osjećajima tuge i melankolije koji su prisutni u pjesmi. 

''Kako znati da ste pobijedili vlastiti ego? I kako dalje nakon gorkog prekida? Upravo to je tema pjesme 'Ne mirim se'. Najteže je u konačnici pobijediti sebe i svoj ego te prihvatiti kraj jednog životnog razdoblja te potom okrenuti novu stranicu.'' - Sve je to jedan životni izazov i situacije koje Erna voli tematizirati u svojim pjesmama crpeći inspiraciju i iz tuđih priča.

Foto:  Manja Vitolić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.