Predstavljamo izvođače CMC Festivala Vodice 2023. powered by Calzedonia

Predstavljamo izvođače CMC Festivala Vodice 2023. powered by Calzedonia

Za jubilarno 15. izdanje najvećeg regionalnog glazbenog festivala zagrijavamo se predstavljanjem spoja mladosti i iskustva – Željko Bebek i njegov sin Zvone spremno čekaju drugi vikend u lipnju u Vodicama. "Bebekomanija" traje već gotovo pola stoljeća, a legendarni roker i jedna od ključnih figura hrvatske glazbe ujedno je i najveći promotor CMC festivala u Vodicama.

Koncept festivala od samih njegovih početaka zasnivao se u revijalnom predstavljanju glazbenika i njihova rada. A kakav otac, takav i sin Zvone kojem je jedan od prvih nastupa s ocem bio upravo u Vodicama. Prema datumu održavanja CMC festivala Bebekovi usklađuju ostale nastupe. Već su odavno zaokružili 9. i 10. lipanj u svom kalendaru, a za publiku ima bezbroj razloga zašto tog vikenda posjetiti Vodice.
 Na užarenu rivu vraća se Marija Jelovečki

Marija Jelovečki je prošle godine prvi puta stala na pozornicu CMC festivala u Vodicama. Sav taj trud koji ulaže u glazbu u posljednje tri godine, u svibnju će pokazati na svom albumu prvijencu. 

Najavni singl "Kap na licu tvom" ujedno je pjesma koju će druge subote u lipnju predstaviti publici u Vodicama. Smisao glazbe za Mariju je prenošenje emocija, a vodička pozornica i sve okolo nje, sjajno je mjesto za uzajamno dijeljenje tih emocija s publikom i druženje.

Ovoga ljeta vrijedi doći do Vodica poslušati njezin nastup, a vrijedi i saznati koliko će oduševljenje pokazati publika.
 Na festivalu će prvi puta nastupiti Jure Brkljača

Jure Brkljača je glazbom bio okružen od najranije dobi, a jedan davni televizijski glazbeni show bio je dovoljan da privuče interes publike. Posebno one ženske, koju osvaja glasom, stasom i modernim pop pjesmama s mediteranskim štihom. Iza njega je album ispunjen singlovima koji su postali dio standardnog radijskog repertoara.

Mladi Zadranin dobro poznaje susjedne Vodice, a nije mu nepoznanica niti CMC festival na čiju će pozornicu ove godine stati prvi put. 
 Davor Radolfi "mora pivat'" na CMC festivalu! 

Druge subote u lipnju na vodičkoj pozornici i na 15. CMC festivalu nastupit će i Davor Radolfi, a odlučio se predstaviti pjesmom - "Moram pivat'". Za Radolfija vrijedi poslovica: žuri polako - dugo smo čekali njegov povratak u Vodice, ali zato sada dolazi sa stilom. 

Mediteranski ugođaj pjesme kojoj je u središtu čovjek koji živi za glazbu i uz nju prolazi kroz život, osvaja na prvu. Glazba se stvara da se dijeli s ljudima, a s njom se živi bez "slobodnog dana". Poruka je to kojom će raspjevati publiku u Vodicama. Rado će pljeskom na pozornicu Radolfija pozvati i svi koji su uživali u njegovim prijašnjim pjesmama, a izvedba bi gostima trebala ostaviti lijepu uspomenu na ovogodišnji festival. 
 Popularna Buryana u duetu s Lidijom Bačić Lille zapalit će pozornicu CMC festivala

Da je CMC festival rado praćen i u susjednoj Sloveniji, pokazuje nam mlada i talentirana pjevačica Buryana koja je imala veliku želju nastupiti upravo u Vodicama gdje će se predstaviti u duetu s Lidijom Bačić Lille.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.