Gradonačelnik Bosilj i organizatori na zadnjem radnom sastanku pred početak 52. Varaždinskih baroknih večeri

Gradonačelnik Bosilj i organizatori na zadnjem radnom sastanku pred početak 52. Varaždinskih baroknih večeri

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici održao zadnji radni sastanak prije početka 52. Varaždinskih baroknih večeri s organizatorima festivala, ravnateljem Varaždinskih baroknih večeri Davorom Bobićem, ravnateljem Koncertnog ureda Raymondom Rojnikom i voditeljem projekata Matkom Topićem.

 Organizatori, kao i gradonačelnik, zadovoljni su dosadašnjim tijekom priprema, a na sastanku su definirani zadnji detalji festivala kojem je ovogodišnja zemlja partner Irska.

Na samom svečanom otvorenju, uz mnoštvo uzvanika bit će organizirani bogati glavni i popratni programi, a sljedeći tjedan promocija programa festivala bit će održana i u Beču.

 Ukupni ovogodišnji proračun Varaždinskih baroknih večeri je 1.985.000,00 kuna, a financijski ga podupiru Ministarstvo kulture, Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska turistička zajednica, sponzori, donatori i Klub mecena VBV. Manifestacija će se održati od 23. rujna do 9. listopada 2022. godine u Varaždinu te još 15 drugih gradova i mjesta u šest hrvatskih županija.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.