Četvrti po redu FMF danas (5. rujna) otvara vrata svim posjetiteljima Festivala i Fažane

Četvrti po redu FMF danas (5. rujna) otvara vrata svim posjetiteljima Festivala i Fažane

Četvrti po redu FMF danas (5. rujna) otvara vrata svim posjetiteljima Festivala i Fažane. I prije samog svečanog otvorenja u MC-u Fažana održat će se panel Europske komisije „Žene i mediji danas“ na kojem sudjeluju Radka Bačeva, voditeljca za odnose s članicama Europske radiodifuzijske unije, Maja Sever, predsjednica Europske federacije novinara i Marko Milosavljević, profesor na Katedri za novinarstvo Sveučilišta u Ljubljani. Panel će moderirati Andrea Čović Vidović, voditeljica medija za Europsku komisiju u Hrvatskoj. Panel počinje u 17.30 i može se pratiti u živo preko YouTube kanala Europske komisije: https://www.youtube.com/c/EuropskakomisijaHrvatska

U 19:15 pozdravne riječi gostima će uputiti Saša Leković, glavni koordinator FMF-a, Melita Perković, direktorica Turističke zajednice Fažana i Radomir Korać, načelnik Općine Fažana a voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev u 19:30 otvorit će FMF.

Festival odmah nastavlja s programom otvorenjem izložbe fotografija „Žene i mediji“ i razgovorom s autorom Jasminom Krpanom.

Ispred MMC-a Fažana u 20:15 održat će se projekcija filma „Krugovi na vodi“ i razgovor s redateljem Danilom Lolom Ilićem.

Nastup Zbora Praksa počinje u 21:30

Cijeli program FMF-a može se pratiti preko Facebook profila Festivala i web stranice www.fazanamediafest.eu

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.