Ivana Kovač dolazi rasplesati uvijek raspoloženu slavonsku publiku

Ivana Kovač dolazi rasplesati uvijek raspoloženu slavonsku publiku

S pjesmom "To se desi" Ivana Kovač je nastupila na CMC Festivalu u Vodicama i osvojila nagradu za najbolju pjesmu, a singl "Voljeli smo jedno drugo" predstavila je na Splitskom festivalu. "To se desi" dobila je prekrasan spot, međutim, "Voljeli smo jedno drugo" još uvijek čeka svoje video izdanje.

"Osmi je mjesec, temperature su 37 stupnjeva, sad samo luđak može snimit spot po ovim temperaturama. U rujnu ću objaviti novu pjesmu, a i za nju će trebati spot i sad tu moram pronaći rješenje. Jako sam sretna pozivom na festival, nastupam s Gazdama i Tri mušketira, a to ne može ne biti dobro. Vidimo se 26. kolovoza na CMC Partyju. Očekuje vas puno dobre zabave, puno dobrih pjesama, a nadam se da će biti i kulena", najavila je CMC Party Ivana Kovač.

Ovo radno ljeto Ivana će završiti na CMC 200 Slavonija Festu, odnosno na CMC Partyju. Posljednji je puta u Slavoniji nastupala još dok je pjevala u grupi Magazin, a ovo će biti njen debitantski nastup u Slavonskom Brodu. Ivana u Slavoniju ne dolazi bez, kako u šali ističe, sebe, svog banda i automobila, a tri stvari koje ju asociraju na Slavoniju su kulen, Opća Opasnost, i ravnica. 

DP 2024 - DRELE

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.