Tri mušketira - Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros zabavljaju publiku na CMC Partyju

Tri mušketira - Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros zabavljaju publiku na CMC Partyju

Još malo brojimo do početka šestog izdanja najvećeg slavonskog pop i rock festivala kojemu dan ranije, 26. kolovoza, prethodi CMC Party na kojem će u gradu na Savi nastupiti Tri mušketira – Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros. Publici je već dobro poznato da gdje se nađu Tri mušketira – nastaje lom. Onaj glazbeni, naravno. Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović iza sebe imaju godine zajedničkih nastupa, a ispred sebe – još jedno druženje s publikom, ovoga puta slavonskom.

"Slavonija fest je za mene jedan izazov jer ga do sada nisam doživio. Želim biti tamo i vidjeti što se dešava jer sam čuo sve najbolje o tom festivalu, a sad je idealna prilika za to. Uzbuđen sam zbog nastupa i jedva čekam popeti se na binu", najavio je svoj dolazak Jasmin Stavros.
 

Pun riječi hvale za svoje kolege s kojima će 26. kolovoza stati pred slavonsku publiku bio je Mladen Grdović pa je objasnio zašto će njihov nastup publici biti posebno zanimljiv. 

"Što se tiče Stavrosa, on je najprije bio jedan od najboljih bubnjara, ne samo kod nas nego i u Europi i postao je velika zvijezda. Pejaković je bio roker kao što sam i ja u mlađim danima kad smo imali kosu do ramena, on je najstariji i najiskusniji od nas, ali nismo ni mi daleko", rekao je Mladen Grdović o ostalim mušketirima.  

Rođeni osječanin Zlatko Pejaković nedavno je u duetu s Ivanom Martićem Ivicom opjevao ljepotu Slavonije u pjesmi "Moja Slavonijo", a spot je sniman baš u Slavonskom Brodu. Sasvim je sigurno da će Brođani i gosti pjevati u glas sa Zlatkom i Ivicom na CMC Partyju.

"Drago mi je što smo to uradili zbog toga što ja već dugo tražim dobru pjesmu o Slavoniji. A ovo ne da je dobra pjesma nego sam ja progutao jedno 4-5 knedli dok sam to otpjevao. Pogađa točno onu nit koju ja imam u sebi za Slavoniju sa čistom realnošću", opisao je Zlatko Pejaković pjesmu o rodnom kraju.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.