J.R. August nastupom na CMC 200 Slavonija festu publici donosi avangardnu interpretaciju

J.R. August nastupom na CMC 200 Slavonija festu publici donosi avangardnu interpretaciju

Višestruko nagrađivani glazbenik koji je probudio domaću glazbenu scenu pružit će slavonskoj publici svojim intimnim nastupom jedinstveni pogled na umjetnost koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim. J.R. August će po prvi puta nastupiti na CMC 200 festivalu, a na velikoj festivalskoj pozornici će predstaviti singlove s novog albuma "Still Waters", kojega su mnogi etiketirali audiovizualnim remek-djelom. Album je nastajao u doba pandemije, a na njemu je intimna priča svijeta koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. 

"Ovo mi je jako važno jer nikada do sada nismo nastupali u Slavonskom Brodu. Sretan sam jer ću doći s cijelim bendom, a nije baš da prečesto nastupamo tako da nam puno znači svirati na mjestu gdje još nismo.  U Slavoniji slabije sviramo jer imam osjećaj da ljudi imaju drugačije glazbene afinitete, a nema ni infrastrukture za ono što ja radim, zato je ovo jedinstvena prilika", rekao je kantautor.

Publika će 27. kolovoza u fantastičnom ambijentu Tvrđave Brod otvorenog uma i otvorenog srca pristupiti u intimni svijet J.R. Augusta, pun umjetničke slobode i poigravanja simbolima. Nema sumnje da će kantautor nastupom pred punom festivalskom pozornicom opravdati visoka očekivanja koja je postavio kroz godine uspješnog rada. 

Foto: Luka Smuk

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.