Konferencija o održivom razvoju Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj država se 7. i 8. studenog u Hotelu Esplanade Zagreb.

Konferencija o održivom razvoju Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj država se 7. i 8. studenog u Hotelu Esplanade Zagreb.

Petnaesta Konferencija o održivom razvoju u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) koja će se održati 7. i 8. studenoga 2023. u Hotelu Esplanade Zagreb.

 Konferencija predstavlja najveći i jedan od najznačajnih događaja u regiji iz područja korporativne održivosti te pruža uvid u ključne prakse, politike i konstruktivna rješenja u procesima postizanja klimatske neutralnosti, poticanja gospodarskog rasta temeljenog na održivom, zelenom pristupu te izgradnje inkluzivnih, održivih i otpornih zajednica pred modernim izazovima.

 Prvog dana konferencije, 7. studenoga, biti će dodijeljene i nagrade Hrvatski indeks održivosti – HRIO, koju dodjeljuju HR PSOR i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP).

 Tijekom ovogodišnje konferencije, više od 50 vodećih stručnjaka iz regije i Europe govoriti će o temama održivosti, europskim regulativama i obvezama s kojima se suočavaju brojni gospodarstvenici. Jedne od ključnih tema konferencije, ali ne i jedine, svakako su Direktiva o korporativnom izvještavanju i EU taksonomija, greenwashing, zelene obveznice i krediti, politike raznolikosti te brojne druge. Sa zadovoljstvom možemo reći da će se ove godine održati velika radionica za sve sudionike u formatu World café-a na temu dvostruke materijalnosti. Više informacija o programu konferencije i govornicima pogledajte na stranici Konferencije.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.