Dvor Trakošćan Vas s radošću poziva na nezaboravan obiteljski dan koji će se održati u srijedu, 1. svibnja!

Dvor Trakošćan Vas s radošću poziva na nezaboravan obiteljski dan koji će se održati u srijedu, 1. svibnja!

Za proslavu praznika rada 1. svibnja Dvor Trakošćan priredio je niz iznenađenja i bogat kulturni program za posjetitelje, a posebno obitelji. U skladu s time je i poruka kojom poziva posjetitelje

"Dvor Trakošćan Vas s radošću poziva na nezaboravan obiteljski dan koji će se održati u srijedu, 1. svibnja! Pripremite se za dan ispunjen smijehom, igrom i čarolijom u prekrasnom okruženju dvorca. Program za 1. svibnja:  10:00 – Stručno vodstvo kroz izložbu „Tko tu koga ženi?" 11:00-13:00 – Dječja radionica izrade zmajeva – u suradnji s Konfucijevim institutom. Radionica je namijenjena djeci školskog uzrasta, a prijava je obavezna putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Radionica traje 2 sata.  

13:00 – Puštanje zmajeva i fotografiranje na otvorenom.  -15:00 - Predavanje Kristijana Petrovića, poznatog kao The Dark Storyteller, pod nazivom "Historia draconum" – edukativno predavanje o zmajevima. Sudjelovanje u programima koji se odvijaju unutar dvorca je besplatno uz kupnju ulaznice. Osim programa unutar dvorca, posjetitelji će moći uživati u živahnom i šarolikom programu na otvorenom. U prekrasnoj prirodi Trakošćana za Prvi maj nastupit će brojni kulturno-umjetnički društva (KUD-ovi), kuburaši, kao i popularni glazbeni sastav Kavaliri. Za potpuni doživljaj tu je i bogata gastronomska ponuda.   

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete divan dan s obitelji u Dvoru Trakošćan. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za zabavu, učenje i uživanje u prirodi"!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.