Bruno Filipović debitira na CMC festivalu s pjesmom „O čemu razmišljaš“

Korčulanski kantautor Bruno Filipović sprema se za svoj debitantski nastup na CMC festivalu s pjesmom 'O čemu razmišljaš'. Spot za ovu pjesmu snimljen je na čarobnim lokacijama starog grada Korčule - Lumbardi. Kreativni duo Stefan Simović i Petar Jovanović stoji iza snimanja i montaže spota.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje sam Bruno Filipović, zajedno s njim je Ante Dužević radio na aranžmanu, a Matej Zec na miksu i masteringu.

Bruno Filipović nije krio svoje emotivno vezivanje uz ovu pjesmu. Opisujući njezinu kronologiju, otkrio je kako je nastala u jednom inspirativnom trenutku, gdje su mu melodija i tekst došli gotovo munjevito.

"Pjesma govori o nedostatku komunikacije i nerazumijevanju među ljudima, prijateljima, parovima... i svim zabludama koje se mogu izgraditi, napuhati i preuveličati upravo zbog toga. A dovoljna je samo poneka prava riječ da taj balon probije i dovede odnos u mir i harmoniju", objasnio je Bruno.

Režiser Petar Jovanović opisao je proces stvaranja spota kao neočekivan i neobičan, ističući kako je spot zatvorio kreativni krug pjesme, od kadrova snimljenih od strane Stefana Simovića, pa sve do finalne montaže. "Sve u svemu, čini se to kao dobra kombinacija za jednu rock baladu", dodao je Jovanović.

Vjerujemo kako će se 'O čemu razmišljaš' sigurno istaknuti na CMC festivalu i dodatno učvrstiti poziciju Brune Filipovića kao jednog od obećavajućih glazbenih talenata na domaćoj sceni.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.