ToMa nas novom pjesmom „Unatrag“ ponovno vraća na plesni podij

Nakon uspješne pjesme 'Prevari me osjećaj' i istoimenog albuma prvijenca ToMa nas ponovno vraća na plesne podije pjesmom 'Unatrag'.

''Drago mi je da je konačno ova pjesma dobila priliku zasjati zasebno. Jedna mi je od dražih s albuma, vjerojatno jer je ispunila svoju svrhu na najbolji mogući način- poletna je, prozračna, plesna i zabavna. Lockroom je ponovno odradio najbolji produkciji dio posla i drago mi je da se našao kao jedan od producenata mog prvog albuma.'' - kaže ToMa.

Kao i do sada, ToMa veliku pozornost pridaje vizualnom identitetu svoje glazbe. I ovaj put je za izradu videospota zadužen Jan Erceg i Produkcija Mukte: ''Snimanje spota za ovu pjesmu mi je samo dodatno potvrdilo  sve razloge zašto volim ovu pjesmu. Većinom je višesatni i noćni rad na setu naporan i zamoran, ali ovo smo snimanje odradili s ogromnom lakoćom i poletom. Dijelom sam na tome zahvalan Produkciji Mukte na čelu s Janom Ercegom koji stoje iza spota, ali i svim statistima koji su se došli s nama zabaviti na snimanju spota u meni najdražem mjestu u Zagrebu- JJ Soundu. Nadam se da će svima ova pjesma dodati malo boje u ove tmurne dane.''

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.