„ruke“ su novi singl pocket palme s hvaljenog albuma „III“

Synth pop trio pocket palma (Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek) objavljuje novi singl s hvaljenog akutalnog albuma "III" - "Ruke". Singl dolazi uoči velike koncertne promocije albuma koja će biti održana u Tvornici kulture u subotu 16. ožujka:

"Drago nam je što imamo priliku podijeliti s publikom četvrti i posljednji singl s našeg albuma ‘'III’'. Ono čemu se najviše veselimo je izvesti ovu pjesmu, kao i ostatak novog albuma, uživo pred zagrebačkom publikom u Tvornici!", poručili su Anja, Luka i Bruno.

Uz koncert u Tvornici kulture, ekipa iz pocket palme priprema brojna iznenađenja za svoje obožavatelje, a za sam početak godine nominirani su u kategoriji Elektro&Off  nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Ulaznice za koncert dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena je 10 eura, dok će na dan koncerta biti 14 eura.

Pjesmu "ruke" slušajte na svim streaming servisima, a album "III" osim digitalno dostupan je i na CD-u i vinylu online te u Aquarius Music Shopu i svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.