Damir Kedžo predstavlja „Voljena ženo“ - pjesmu kojom nastupa na Dori 2024.

"Voljena ženo" pjesma je koju Damir Kedžo predstavlja na ovogodišnjoj Dori, nudeći publici splet snažnih emocija kroz svoj prepoznatljiv vokal i izuzetno interpretativno umijeće. 

Nježnu i moćnu baladu koja spaja ljubav, strast i introspekciju napisao je Ante Pecotić, a aranžmanski uobličio Saša Milošević Mare, koautor pjesme "Molitva" koja je 2007. pobijedila na Eurosongu.  

"Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, obzirom da sam naučio slušati

Snažne emocije i moćan Damirov vokal privući će pozornost, a njegova interpretacija i vrhunski nastupi uvijek iznova potvrde da Damir živi glazbu. Tako je pjesma i nastala - kroz priče o životu, usponima, padovima i međusobnom razumjevanju, a posebnu emociju koju Damir ima dok izvodi pjesmu, publika će sigurno osjetiti.

"Voljena ženo" nastavak je suradnje Damira i Ante koja je rezultirala mnogim uspješnicama, od eurosong pjesme "Divlji vjetre" do najvećih hit singlova poput "Sve u meni se budi", "Poljubi me sad", "Vidi se izdaleka" i "Srce mi umire za njom".

Pjesmu prati impresivan videospot u režiji Lumiere Production koji dojmljivim koloritom i pažljivo biranim scenama prenosi duboke osjećaje pjesme i čini ovu glazbenu priču očaravajućom. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.