Jesen u Čakovcu zamišljena je kao festival zahvalnosti za sve dobrote

Jesen u Čakovcu zamišljena je kao festival zahvalnosti za sve dobrote

Turistička zajednica grada Čakovca od 22. do 24. rujna organizira tradicionalnu manifestaciju Jesen u Čakovcu te poručuje. "Iako smo još u vrućem ljetu, šarenilo jesenskog iznenađenja već nam polako kuca na vrata, uvodi nas u svoje boje, zvukove, plodove i promjene. Turistička zajednica grada Čakovca započinje s prijavama za ovogodišnju manifestaciju “Jesen u Čakovcu” koja će se održati od 22. do 24. rujna.

 "Jesen u Čakovcu” tradicionalna je jesenska manifestacija, koju već godinama organiziramo sa željom da na jednom mjestu prezentiramo domaće tradicionalne proizvode, mukotrpan rad, ali i ljubav u njihovom uzgoju i proizvodnji

Događanje Jesen u Čakovcu zamišljeno je kao festival zahvalnosti za sve dobrote i blagoslove koje nam je zemlja podarila ove godine. U fokusu su roditelji s djecom (radionice, predstave, izložba strašila...), no siguran sam da će svatko pronaći nešto za sebe. Od izložbe gljiva, OPG proizvoda, festivala craft piva (Moos Fest), do odličnog glazbenog programa u večernjim satima - kaže Filip Horvat, direktor TZ grada Čakovca, uz poruku: Vidimo se u Čakovcu!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.