Predsjednik Milanović u Vrbovcu na otvorenju manifestacije „Kaj su jeli naši stari“

Predsjednik Milanović u Vrbovcu na otvorenju manifestacije „Kaj su jeli naši stari“

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je večeras u Vrbovcu na otvorenju turističko-kulinarske manifestacije „Kaj su jeli naši stari“, koja se po 42. puta održava posljednjeg vikenda u kolovozu.

U prigodnom obraćanju na svečanosti otvorenja predsjednik Milanović, koji je ujedno i pokrovitelj manifestacije za nju je rekao kako je jedna radosna fešta ljudi dobre volje. „Prije četiri godine bio sam ovdje predzadnji put i bio je isto jako vruć dan. Od kvalitete onoga što se nudilo više me 'hitila iz cipela' volja i ljubav tih žena koje na tome rade i koje se za to ubijaju iz čiste tradicije i naprosto radosti što se time bave“, kazao je predsjednik Milanović te Vrbovčanima poručio da samo i dalje nastave tako raditi.

Osim predsjednika Milanovića Vrbovčanke i Vrbovčane te njihove goste pozdravili su gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović. Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.

Nakon svečanosti otvorenja predsjednik Milanović u pratnji domaćina obišao je izložbene štandove manifestacije na kojima je predstavljena raznovrsna i bogata gastronomija te kultura i turizam Vrbovca i okolice.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.