IBA Group predstavlja svoje fintech usluge na Dubai FinTech Summitu 2024.

IBA Group predstavlja svoje fintech usluge na Dubai FinTech Summitu 2024.

IBA Group će prvi put sudjelovati na Dubai FinTech Summitu 2024., gdje će predstaviti svoje usluge i rješenja za industriju financijske tehnologije. Među rješenjima koje će IBA Group predstavljati u Dubaiju je i aplikacija tapXphone, koja je početkom ove godine lansirana i u Hrvatskoj, u suradnji s Raiffeisen bankom, pod nazivom RaiPOS. Uz tapXphone, korisnici mogu svoj pametni telefon pretvoriti u POS platni terminal koji omogućuje prihvat svih oblika beskontaktnog kartičnog plaćanja.

Od 6. do 7. svibnja, Dubai FinTech Summit postat će mjesto za 8.000 vodećih izvršnih direktora, 1.000 investitora i 300 govornika iz više od 100 zemalja. Organiziran od strane Dubai International Financial Centre (DIFC), Summit se održava pod pokroviteljstvom Njegovog Visočanstva Šeika Maktouma Bin Mohammeda Bin Rashida Al Maktouma, prvog zamjenika vladara Dubaija, zamjenika premijera i ministra financija.

Dubai FinTech Summit odražava kontinuiranu transformaciju financijskog krajolika i ocrtava budućnost financijske tehnologije. Slogan summita "Pioneering FinTech’s Future" rezonira s misijom IBA Grupe "Partner u stvaranju pametne budućnosti". IBA Group će sudjelovati kao izlagač i Premium Bronze sponzor. Osim toga, tvrtka će biti sudionik panel diskusije o trendovima u evoluciji ekosustava financijske tehnologije. Na Dubai FinTech Summitu, IBA Group će predstaviti svoj raznoliki portfelj usluga i rješenja koja pomažu tvrtkama u industriji financijske tehnologije riješiti svoje IT izazove.

Miloš Surla, direktor IBA Group Hrvatska, ovom prilikom je izjavio: "Otključavanje potencijala uspjeha naših klijenata pokreće svaki naš poslovni korak. S oduševljenjem dijelimo naš prošireni niz usluga i rješenja temeljito oblikovanih kako bi se riješili izazovi s kojima se danas suočavaju tvrtke diljem svijeta. Od optimizacije poslovnih procesa do pojednostavljenja prihvaćanja plaćanja i jačanja sigurnosti softvera, naša inovativna ponuda pruža visoku dodanu vrijednost korisnicima. Kao ponosni Premium Bronze sponzor DFS 2024, s nestrpljenjem očekujemo priliku za uspostavljanje novih veza i dijeljenje naše vizije za pametniju i učinkovitiju budućnost."

IBA Group otvorila je svoj ured u Hrvatskoj početkom 2022. godine, kako bi djelovala bliže svojim klijentima iz CEE regije. Tvrtka je djelovala u regiji davno prije otvaranja ured u Zagrebu, a tim korakom pokazala je svoj fokus na našu regiju kao jednim od ključnih područja razvoja. Tvrtka uz brojna fintech rješenja korisnicima nudi SAP implementacije i razne razvojne projekte prilagođene njihovim potrebama. IBA Group je SAP Gold globalni partner, koji surađuje sa SAP-om od 1996. godine, što osnažuje poziciju tvrtke kao pouzdanog dugoročnog partnera u isporuci inovativnih rješenja.

IBA Group poziva posjetitelje na svoj štand #C5 u Areni 1, Madinat Jumeirah, Dubai, od 6. do 7. svibnja (10:00 - 17:00 sati GST) kako bi razgovarali o svojim specifičnim potrebama i pronašli rješenja za svoje probleme. Dodatno, sudionici su dobrodošli da se pridruže panel diskusiji "Evolucija ekosustava financijske tehnologije: Trendovi i budući izgledi" 6. svibnja 2024. u 15:20 sati GST na inovacijskoj pozornici.

Ponude IBA Grupe na Dubai FinTech Summitu:

- EasyRPA je platforma za automatizaciju procesa pomoću softverskih robota (RPA) bez licencnih naknada, namijenjena razvoju, implementaciji, pokretanju i praćenju softverskih robota. EasyRPA podržava attended i unattended robote te je potpuno opremljena poslovna platforma za RPA s brzim implementacijama.

- TapXphone je digitalno rješenje za prihvaćanje plaćanja koje pretvara bilo koji NFC-om omogućeni Android ili iOS pametni telefon u terminal za plaćanje. Korištenjem tapXphone-a moguće je prihvatiti beskontaktne plaćanja putem Visa, MasterCard, American Express, China UnionPay i drugih plaćanja.

- Usluge penetracijskog testiranja pomažu u identificiranju slabosti u softverskim sustavima i sprječavaju povrede podataka koje mogu oštetiti ugled i uzrokovati financijske gubitke tvrtkama i pojedincima.

- Usluge BI financijske analitike pružaju neometanu tranziciju od manualnog izvještavanja do potpuno automatiziranog financijskog sustava s naprednim postupcima ekstrakcije podataka, agilnim transformacijskim postupcima, dinamičkom generacijom izvještaja i intuitivnim nadzornim pločama.

- Usluge rudarenja podataka unaprjeđuju donošenje poslovnih odluka, razvoj strategije i operativnu učinkovitost otkrivanjem skrivenih uzoraka i uvida ključnih za uspjeh na današnjem tržištu.

- Usluge pomoći startupima namijenjene su pomoći startupima u razvoju njihovog poslovanja uz pomoć iskusnih IT i poslovnih stručnjaka iz IBA Grupe.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.