Boutique hotel Park - diskretni šarm koji pobuđuje divljenje gostiju

boutique hotel park

Boutique hotel Park građen je uz pomoć sredstava europskih fondova, a arhitektonska zamisao studija Brakus danas je savršeno uklopljena u najstariji varaždinski gradski perivoj na koji je orijentirana i većina od ukupno 19 smještajnih jedinica. Hotel ima i mini wellness sa saunom i jacuzzijem te luksuzni restoran i caffe bar s više od sto mjesta te višenamjensku dvoranu za kongrese, sastanke, proslave.

Boutique hotel Park ima četiri zvjezdice i svojim je vanjskim izgledom ukras toj iznimno atraktivnoj lokaciji u središtu grada. U vlasništvu je tvrtke Gastrocom, jedne od najstarijih i najrespektabilnijih turističko-ugostiteljskih tvrtki u Varaždinu. Respektabilan izgled i ponudu ima i hotelski restoran čija terasa se lijepo arhitetonski uklapa s parkovnom hortikulturom. Na nju se nadovezuje atraktivnom cvjetnom gredicom na kojoj upravo cvjetaju bijele hortenzije, što terasi i cijelom hotelu daje dodatan luksuz i šarm.

Zbog atraktivnog izgleda i mira kojim je okružena, terasa restorana je omiljeno mjesto ispijanja jutarnje kave ali i romantičnih večernjih izlazaka zaljubljenih parova. Mnogi od njih upravo ovdje u restoranskoj su sali slavili i svoje vjenčanje, rođendan ili neku drugu posebno svečanu prigodu. Turisti posebno cijene zen koji se zrcali u hotelu i uokolo njega pa kažu - tko nije prošetao parkom uz gotovo 150 godina staru kazališnu palaču i popio kavu na terasi Boutique hotela Park koji se nalazi nasuprot varaždinske katedrale taj nije doživio taj, u tom dijelu još iznimno naglašeni, duh Varaždina kao iskonski srednjeuropskog grada kulture.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.