Restoran "Bernarda" - Martinje 9.,10. i 11. studenoga uz tamburaše i s menijima od 160 kuna po osobi

restoran bernarda martinje

Za sve one koji se žele ugodno provesti i proveseliti uz tradicionalno Martinje i martinjsko krštenje mošta, Restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama, Zagrebačka 7, u dvorištu istoimenog hotela u tri dana,  9. ,10. i 11. studenoga, nudi posebno kreirane menije za Martinje uz veselu glazbu tamburaša u subotu i nedjelju. Za samo 160 kuna gosti dobivaju specijalno kreirane menije s predjelima, glavnim jelima i desertima, a na izbor je i ostala raznovrsna ponuda specijaliteta kreirana iz biodinamičnih namirnica i namirnica od biranih prozvođača, što ovom restoranu daje jednu sasvim drugačiju dozu posebnosti i specifičnosti.Osim restorana gosti sve radije odsjedaju i u malom obiteljskom hotelu Bernarda s 12 smještajnih jedinica, koji uz također novouređen Tonimir tom dijelu Varaždinskih Toplica daje novi stari šarm i vraća nekadašnju sliku profinjene i elegantne termalne rivijere.

A da  restoran održi najviši renome pobrinuli su se vlasnici Bernarda Cecelja i Boris Perovski angažirajući vrhunske chefove koji svoj i restoranski recept uspješnosti baziraju na jedinstvenoj ponudi. Koncept restorana „Bernarda“  baziran je na ugodnom ambijentu, namirnicama iz biodinamičnog uzgoja, te proizvodima domaćih  OPG-ova što je i u svjetskom trendu. Kuhinja je povezana s lokalnim proizvođačima, a namirnice su strogo sezonske.pa se nudi samo ono što u tom trenutku nudi sezona. Dio voća i povrća sami i konzerviraju na tradicionalan način tako da se pripremaju izvorna jela domaćega kraja, dajući im autohtoni  okus, ali pripremljena na nov, inovativan način.

-Recept je provjeren i naši su gosti zadovoljni jer im nudimo sezonsko voće i povrće, a mesne delicije radimo od svježe pripremljenoga mesa od poznatih domaćih proizvođača, ističu vlasnici.

I uistinu, sve to prepoznaju i cijene i gosti kojima su puna usta hvale na račun kuhinje, koja uvijek ugodno iznenadi ne samo okusom nego i izgledom onoga što je na tanjuru, a sve to spojeno s izvrsnim vinima domaćih vinara sjajan je recept je za uspjeh i nove dolaske oduševljenih gostiju.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.