Počinje povijesni meč - Hrvatska i Rusija u četvrtfinalu

hrvatska predsjednica

Tri dvojbe četvrtfinala već su riješene, čeka se samo utakmica Hrvatske i Rusije. Cijela zemlja je u euforiji, svi prate utakmice, rekao je novinarima izbornik Zlatko Dalić uoči današnjeg susreta i zahvalio svim navijačima na potpori. Cijela je momčad svjesna da je ovo prilika života za jednu sjajnu generaciju. U Sočiju je Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.Naših navijača tamo je samo oko 5000.

"Naša cijela država i cijeli narod živi u jednoj euforiji, jednom lijepom raspoloženju i u cijeloj Hrvatskoj je velika fešta kad igra hrvatska reprezentacija. Svi su ispred televizora, na trgovima, u kafićima i zaista bismo htjeli da i vi tu atmosferu pogledate i vidite kako je kod nas u Hrvatskoj. Mi vidimo samo jedan dio", rekao je jučer Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, poručio je pak kako se sve velike utakmice u klubovima ne mogu usporediti "s onime što živiš u reprezentaciji". "To je sasvim nešto posebno, nešto drukčije. Za mene i za sve nas je velika čast što imamo tu mogućnost da branimo sveti dres, da pokažemo cijelom svijetu koliko smo dobri, koliko smo moćni zajedno", rekao je.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.