Naomi Campbell svojim komentarom naljutila Srbe

Naomi Campbell svojim komentarom naljutila Srbe

Slavni supermodel Naomi Campbell (46) , nakon što su joj Srbi sponzorirali dolazak s 250 000 dolara, jučer je na kratko posjetila Beograd. Dok je odlazila na Instragramu je napisala komentar " ide negdje i brzo se vraća" . Takav komentar je naljutio Srbe.

Srbijanski mediji su objavili kako je slavna manikenka dobila 250 000 dolara ( cca 1,5 milijuna kuna) da se pojavi na jednoj zabavi i uruči nagradu i  te da "jedva čeka da okusi noćni život Beograda". Istina je ta kako je dobila lovu da dođe, ali da doista nema pojma gdje je ide.

 

Komentar ostavila na Instagramu

Poznata manekenka na svom je Instagramu jučer objavila fotku iz aviona i napisala fanovima da "ide negdje i da se brzo vraća", uz ikonice ruku sklopljenih u molitvu. Na aerodromu ju je dočekala masa srpskih novinara koje nije ni pogledala. Srbiju je napustila odmah nakon zabave, iako je trebala prespavati u hotelu, na koju je bila pozvana i za koju je dobro plaćena.
Radilo se o zabavi kompanije za japansko iscrtavanje obrva na kojoj je slavna mankenka uručila nagradu i vrlo brzo otputovala kući, iako je trebala prespavati u hotelu.

Srbi su na društvenim mrežama njezin čin shvatili kao uvredu.
- Dali smo joj novac, a ona nas je ismijala - piše u jednom od komentara. Neki su joj poručili  da je propustila čari srpske metropole.

HIA.com.hr
Photo: AFP/Getty Images

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.