Sportske natikače najveći ljetni hit , za jesen elegantne satenske

Sportske natikače najveći ljetni hit ,  za jesen elegantne satenske

S obzirom na dugogodišnju vladavinu japanki i raznih modela sandala, razumljivo je da smo s oprezom promatrali natikače jednom kada su se počele probijati na tržište. Ali eto, dvije godine kasnije, i natikače su i službeno najveći ljetni trend što se tiče obuće.

Informacija dolazi od tražilica i shopping stranica koje su zamijetile porast u pretraživanju riječi i zatim kupovini komada, a i Pinterest je sportske natikače po broju pinova svrstao među top ljetne trendove.

Google Trends također bilježi gotovo 100 posto porasta pretraživanja riječi slides na američkom i australskom tržištu u odnosu na prošlu godinu.

 

Sportske natikače su u ponudi svih brendova


Nesumnjivo je da su Birkenstockice i adidas Adilette potaknuli cijelu priču, no i luksuzniji brendovi kao što su Dolce & Gabbana, Saint Laurent ili Valentino priključili su se vrlo brzo svojim modelima. Sportski dizajn natikača na policama ima i Nike čiji je logo jednako viđen jednako često kao i adidasove tri crte, ali i svi drugi high street brendovi imaju barem jedan adut u ponudi.

Čini se da im prednost daje jednostavnost nošenja i kombiniranja, bez dosadnog žuljanja na kakvo smo navikli s japankama. Pa čak i ako ih samo nosite na plažu, bit će vrlo dobra investicija. Iz zatvorenih proljetnih modela, uskočili smo u ove ljetne, idealne za plažu.

 

Elegantne satenske natikače za jesen

 

Natikače na oduševljenje mnogih novi su trend u svijetu obuće i vladat će i ove jeseni, nagovještavaju se elegantne natikače. Na policam dučana se već nalaze razni oblici, od kože ili satene za traperice ili druge kombinacije. Pogledajte neke od ponude ovdje

 

journal.hr/HIA.com.hr
foto:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.