Maja Šuput se vjerila

Maja Šuput se vjerila

Našoj poznatoj pjevačici Maji Šuput napokon je krenulo u ljubavi, vjerila se za svog dečka Nenada Tatarina.

Maja je dugo priželjkivala muškarca iz snova, stvorenog samo za nju. Izgleda kako je upravo takvog i dočekala te sve što je ikada tražila našla je u Nenadu Tatarinovom. Da se radi o ozbiljnoj ljubavi, zna se otpočetka njihove romanse, a sada se par odlučio i na korak više, piše story.hr.

Vjerila se na Maldivima

'Nedostaje mi ljeto.....i dan kad sam rekla 'da'', napisala je Maja na svojem Instagram profilu i otkrila svima kako se zaručila za ljubav svojeg života 11. siječnja na Maldivima.

Maja i Nenad svoju su romansu započeli prošlog ljeta, a prije toga poznavali su se dvije godine. Odmah je bilo jasno da ih puno toga veže, pa su od samog početka veze uživali u dalekim, egzotičnim putovanjima, otkrivali nove kulture, uživali u nepoznatim okusima i skupocjenim hotelima. Posebno su uživali na egzotičnom otočju kojeg su posjetili nakon Božića, gdje su i 'pale' zaruke.
'Maldivi su bili prva želja jer ni Nenad ni ja nismo nikada bili ondje, a željeli smo uživati u čarima raja na zemlji. Kako smo uzeli dulji godišnji odmor nakon Nove godine, htjeli smo povezati zemlje koje su usput', otkrila je tada Maja.
Može i vjenčanje bude na nekoj dalekoj destinacija. (story.hr)

HIA.com.hr
foto: instagram

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.