Domaći dizajneri predstavljaju se u Beogradu

Domaći dizajneri predstavljaju se u Beogradu

Od 6. do 11. studenog na Međunarodnom sajmu namještaja opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu svoje će proizvode predstaviti članovi Zajednice za industrijski dizajn HGK. ''Promocija dodane vrijednosti produkt dizajna ono je što čini ovakve sajmove važnim za gospodarstvo, uz podizanje svijesti o kompleksnosti dizajnerskog posla. Ovo je ujedno i odlična prilika da hrvatski produkt dizajneri predstave svoje inovativne proizvode i dokažu da hrvatski dizajn itekako može biti konkurentan. Ne sumnjam da će dogovoriti i nove suradnje na međunarodnoj razini'' najavila je Jagoda Divić iz HGK.

Svoje radove predstavit će Filip Gordon Frank iz Polymorpha, Zoran Šunjić za tvrtku Kamen centar, Jurica Mihovec iz WOODesigna, Zoran Jerdejčić za Sabero, Danijel Palajsa iz Domus Tradea, Đena Đonlagić iz Deez produkta, Tonči Vladislavić iz Regeneracije, Alica Pancer, Milena Jovanović, Ivan Goran Žunar, Tomica Perković za tvrtku Prostoria, Filip Havranek i Kristina Lugonja, Spacetime, Ana Armano Linta iz Armano Linte, Ada Kezič iz A1 Formata, Lidija Mikluš iz Lilipop designa.

Ovaj nastup organiziran je kao dio projekta Hrvatske gospodarske komore „HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta“ sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kojem je cilj putem potpore HGK potaknuti jači iskorak hrvatskih malih i srednjih poduzeća na strana tržišta.

Uz potporu HGK na Sajmu će nastupiti će i tvrtke iz drvno-prerađivačkog sektora Intrex i PPS-Galeković.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.