FMCG Marketing Summit održan u Zagrebu

FMCG Marketing Summit održan u Zagrebu

Ovogodišnji FMCG Marketing Summit prvi je hrvatski, a ujedno i 15. FMCG Marketing Summit u regiji,  u sektoru robe široke potrošnje. Marketinški tsunami zahvatio je više od 300 posjetitelja, 11 govornika te 30 partnera i prijatelja konferencije koji su svjedočili značajnim promjenama u FMCG sektoru.

 

FMCG Marketing Summit

 

Nakon tri uspješno organizirana FMCG Summita, 19. travnja u Plaza Event Centru Zagreb, održan je prvi FMCG Marketing Summit. Prvi FMCG Marketing Summit predstavio je mnoge zanimljive teme i predavače, među kojima su i keynote speakeri Matthew Brown, Retail Futurologist i dr. Nicolas Kfuri, Global Branding and Strategy Trainer and Consultant – koji su govorili o globalnim potrošačkim trendovima i budućnosti trgovine.

Današnje vrijeme zahtijeva izvrsnost i specijaliziranost. Otud i ideja za ovaj Summit – a kad je riječ o temama i govornicima usko organizatori su se ovaj put  usredotočili na FMCG sektor te se tako izdvojili u moru drugih marketinških konferencija. Okupili su FMCG marketinšku elitu,  a poruka je da je  ovo što smo napravili potrebno  tržištu, izjavila je Jelena Domović, urednica časopisa InStore. Na Summitu su sudjelovali i marketinški stručnjaci iz velikih hrvatskih tvrtki - Podravke, Konzuma, Klika i  Zagrebačke pivovare, a globalne trendove prezentirali su  stručnjaci Googlea i Valicona.

FMCG sektor zaista je specifičan kad je riječ o marketinškim alatima i online tehnikama koje treba savladati i implementirati u svakodnevno poslovanje. Oduševljenje konferencijom nisu krili ni brojni sudionici koji su s velikom pažnjom slušali govornike i svojim pitanjima i zanimanjem sudjelovali u konstruktivnim raspravama.

FMCG Marketing Summit ujedno je i 30. FMCG konferencija u organizaciji časopisa InStore u BiH, Srbiji i Makedoniji, pa je regionalnost, kao i u svim ostalim projektima koje ova vrijedna ekipa stvara, i ovdje došla do izražaja.

tekst: Marija Barić /HIA.com.hr
foto:

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.