Večeras u Čakovcu - predavanje poznate vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić na temu - Što je organski vrt, a u MMČ i Tko je tko u obitelji Zrinskih?

Večeras u Čakovcu - predavanje poznate vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić na temu - Što je organski vrt, a u MMČ i Tko je tko u obitelji Zrinskih?
Centar dr. Rudolfa Steinera večeras u 18 sati u palači Scheier, ulica Matice hrvatske 2, Čakovec organizira javno predavanje poznate vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić na temu - Što je organski vrt.
Kornelija je rođena u Zagrebu 1969., gdje i danas živi. Nakon studija na Agronomskom fakultetu stekla je zvanje inženjerke vrtlarstva i oblikovanja pejzaža. Iako iza sebe ima niz projekata iz područja oblikovanja vrtova, najveći dio radnog vijeka provela je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radioteleviziji. Publika je uglavnom prepoznaje po popularnoj televizijskoj emisiji Vrtlarica koja promovira organsko vrtlarstvo kao dio kulture življenja.
Autorica je i nekoliko knjiga iz tog područja, od kojih je najpoznatija Zeleni kvadrat, a u sklopu predavanja u Čakovcu, održat će se i promocija navedene knjige.
Predavanje dio programa proslave Dana Međimurske županije koja se danas nastavlja s novim sadržajem Festivala znanosti u palači Staroga grada od 10 sati. Također u 10 sati održano je predavanje pod nazivom Kuharice i bilježnice naših baka, u Domu za starije i nemoćne Ščavničar u Selnici, u organizaciji bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice Nikola Zrinski Čakovec. U multimedijalnoj dvorani u Riznici Međimurja od 18 sati na rasporedu je predstavljanje knjige „Tko je tko u obitelji Zrinski“. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.