Josipa Jutt Ferlan nova predsjednica Udruženja hotelijera HGK

Josipa Jutt

Za novu predsjednicu Udruženja hotelijera HGK izabrana je Josipa Jutt Ferlan, direktorica društva Zagreb City Hotels i kluster generalna menadžerica za Hilton u Zagrebu. Tijekom dvadesetogodišnje karijere u turizmu i međunarodnom hotelijerstvu pored operativnih pozicija aktivno se bavila i strateškim razvojem hotelskih projekta, savjetovanjem i edukacijama.

 „Kao i do sada, Udruženje hotelijera HGK promicat će interese investitora i poslodavaca u hrvatskom hotelijerstvu. Aktivnim sudjelovanjem u kreiranju politika strateškog razvoja hrvatskog turizma, kroz poticanje prilagodbe zakonske regulative, a u svrhu stvaranja održivih investicijskih uvjeta u hotelijerstvu, članice Udruženja svojim radom doprinosit će kvalitetnom razvoju hrvatskog turizma,“ rekla je Jutt Ferlan povodom imenovanja na čelo Udruženja, u sklopu kojega djeluje i Grupacija jedinstvenih luksuznih hotela HGK i brend Stories.

Ove se godine očekuje milijarda eura investicija u turizam, pri čemu će se najviše investicija realizirati u hotele s 4 ili 5 zvjezdica. U hotelskom smještaju ostvaruje se 24 posto noćenja s prosječno 55 posto višom potrošnjom od ostalih vrsta smještaja.

Sunčano

16°C

Zagreb

Sunčano

Vlaga: 77%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 20 Srp 2018

    Većinom sunčano 27°C 16°C

  • 21 Srp 2018

    Mjestimične oluje 28°C 17°C

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.