Miroslav Škoro i Barabe na CMC festival dolaze sa „Zlatnim strunama“

Jedna od pjesama koje će se ove godine pjevati u Vodicama je i novi duet Miroslava Škore i benda Barabe. Autori stihova ove emotivne balade su Nenad Ninčević i Miroslav Škoro, autor glazbe je Marko Tomasović, a aranžman potpisuju Matija Škoro i Ivica Plivelić – Iva. 

Barabe su svoj debitantski nastup u Vodicama imali 2016. godine kada su s Jasminom Stavrosom izveli hit "Kraljevi zabave". 

"Još od malena sam pratio CMC festival. Svake godine je to bilo gledanje uživo na TV-u, bilo s obitelji, bilo s prijateljima. Uvijek sam uživao u novim pjesmama i nastupima. Vjerujem da će i ove godine svi izvođači dati sve od sebe, tako i mi. Pripremili smo jedan odličan nastup tako da se nadam da će se svima svidjeti", rekao je Jerko Fabić iz Baraba. 

Miroslav Škoro je prošle godine osvojio vodičku publiku pjesmom "Leti sokole" kojom je progovorio o ljubavi prema domovini iz perspektive čovjeka koji je bio primoran napustiti svoju djedovinu. I ove godine poziva sve da drugi vikend u lipnju dođu u Vodice i zabave se uz odličnu glazbu.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.