„Divlje Jagode - Live in Beograd“ od danas i na Blu-Rayu

Grupa Divlje Jagode održala je nezaboravan koncertni spektakl u dvorani MTS u Beogradu 8. listopada 2022., izvodeći svoje najveće hitove poput "Motori", "Kap po kap", "Jedina moja", "Krivo je more", "Marija", te neke od uspješnih aktualnih singlova poput "Plave noći bez tebe", "Vanila i znoj", "Zauvijek tvoj". 

Na ovom koncertu pridružili su im se kolege glazbenici,  Mladen Vojičić Tifa ("Konji", "Zauvijek tvoj") i Zvonko Pantović Čipi ("Vanila i znoj").

Nakon što je CD i LP s audio snimkom koncerta objavljen prošle godine, od danas je u službenoj prodaji videosnimka koncerta na Blu-Ray disku. Preko dva i pol sata vrhunskog audiovizualnog sadržaja oduševit će sve fanove Jagoda koji će gledajući i slušajući moći istinski doživjeti ovaj koncertni spektakl preko svojih malih ekrana

"'Live in Beograd' je točno ono što smo čekali sve ove godine. Mislim da će sada i zadnjem muzičkom laiku biti potpuno jasno da Divlje Jagode podjednako pripadaju Balkanu kao i Zapadu. Mi smo koncert ‘Live in Beograd’ poklonili publici, u pravom smislu toga izraza, doslovno zadnji atom snage, uložili smo sve što smo znali i što smo mogli. Publika je zauzvrat, ne štedeći se niti jednoga trenutka, dokazala da su im Jagode u srcu." - izjavio je Zele nakon koncerta. 

Trenutnu postavu Divljih Jagoda čine Zele Lipovača kao vođa benda, Damjan Deurić, Ispan Andraš, Livio Berak, Ante Toni Janković i Emil Kranjčić uz prateće vokale Jovanu Protič i Teodoru Vlahović. 

Likovno oblikovanje izdanja radio je Igor Kelčec. Videoprodukciju odradio je studio RetroMetro&JohnDoe Production i 2S Studios, a mix i mastering Švigi (studio Šišmiš).

Blu-Ray "Divlje Jagode - Live in Beograd" dostupan je po cijeni od 12 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu.

Foto: Nenad Tubić Wood

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.