Nije više rezerva - „Vrati se“ Mihaela Kvorke pojavljuje se kao skriveni dragulj s ovogodišnje Dore

Poznati umjetnik Mihael Kvorka i Alan Dović ponovno udružuju snage kako bi vam predstavili svoj najnoviji glazbeni pothvat - funky singl ‘Vrati se’. Nakon uspjeha prethodne suradnje u pjesmi ‘Vjerujem u laž’, ovaj dinamični duo nastavlja osvajati publiku svojim jedinstvenim spojem funka, popa i soula. Zanimljivo je da je ta pjesma bila rezervna opcija za ovogodišnju Doru, a sad je vrijeme i da ugleda svijetlo dana.

Alan Dović, autor teksta, aranžmana i produkcije, besprijekorno surađuje s Mihaelom u stvaranju glazbenog iskustva koje je i poznato i svježe. ‘Vrati se’ zadržava minimalistički pristup harmoniji koju je pronašao u svom prethodniku, čineći ga prirodnim nastavkom za fanove koji su bili očarani ‘Vjerujem u laž’.

Aranžman i stil pjesme prikazuju živu mješavinu funka, popa i soula. Pjesmu karakterizira zarazan ritam i melodija koja se lako urezuje u pamćenje već pri prvom slušanju, a kao šlag na torti, tu je Mihaelova upečatljiva interpretacija. Ovog pjevača često uspoređuju s kultnim Lennyjem Kravitzom zbog vizualnih i glazbenih sličnosti, što potkrepljuje i Mihaelova svestranost - svira klavijature i harmonizira prateće vokale, što podsjeća na Kravitzov prepoznatljivi stil.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.