Nova godina, nova pjesma - LACH predstavio „Deset godina“

Glazbenik Stjepan Lach, novu je godinu započeo novim singlom i spotom "Deset godina". Jedan od mladih talentiranih glazbenika čiji će vas melankonični vokal osvojiti, nakon vrlo uspješne koncertne godine ponovo ima snažnu baladu. Glazbu i tekst nove Lachove pjesme potpisuje MaTune music, a za produkciju je i ovaj put zaslužan Goran Kovačić.

"Iza mene je prilično duga i radna godina, brojni koncerti od Iloka do Dubrovnika i novih 45.000 kilometara na automobilu tako da sam zaista prezadovoljan napretkom iz godine u godinu u svakom smislu. Ove godine planiram nastaviti u još jačem tempu tako da godinu započinjem s novim singlom, a planiram ih još nekoliko u ovoj godini", rekao je Stjepan.

Za singl je snimljen i spot koji zaokružuje sanjivu i dinamičnu atmosferu pjesme.
 
"Pjesmu prati i videospot nastao pod redateljskom palicom Josipa Ninkovića s kojim surađujem od prve pjesme, dakle već dugih 6 godina. Dosad smo se toliko upoznali da cijeli proces nastanka spota ide vrlo lako i jednostavno", objasnio je Stjepan. 

Prošlu godinu Stjepanu je obilježilo i rođenje trećeg djeteta, kćeri Rebeke, koja je od prvog dana tatina miljenica.

"Rebeki će uskoro prvi rođendan, a najčešća riječ joj je 'tata' što dovoljno govori o našoj povezanosti. Nakon dvojice sinova, Rebeka je naša prva kćer i zaista mogu potvrditi izreku da su kćeri posebne ljubavi njihovih tata. Koliko god supruzi i meni bilo ponekad teško s troje male djece, svaki dan završi u zahvalnosti i s osmijehom", dirljivo je ispričao Stjepan.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.