Novim duetom „Ljubav, ljubav“ Miro Ungar najavljuje koncert u Klubu Kazališta Komedija

Novim duetom „Ljubav, ljubav“ Miro Ungar najavljuje koncert u Klubu Kazališta Komedija

Miro Ungar, legendarni vokalist popularne glazbe s više od šest desetljeća karijere, udružio se s talentiranom pjevačicom Majom Bajamić kako bi očarali publiku svojim novim duetom "Ljubav, ljubav". Pjesmu koja je publiku oduševila odličnim spojem njihovih glasova, Miro Ungar premijerno je objavio na svoj rođendan, 2. svibnja.

Legendarni pjevač nastavio je svoj glazbeni izričaj u swing i pop maniri. Stihovi za ovu pjesmu preuzeti su iz djela poznatih autora Dobriše Cesarića te Slavomira Cvije, a koji stih je dodao i Miro. Aranžman potpisuje Toni Eterović, dok je videospot u režiji Svena Čustovića snimljnen u Klubu Kazališta Komedija.

Upravo će na tom mjestu u ponedjeljak 8. svibnja Miro Ungar priprediti poseban koncert. Pod nazivom "50's & 60's Revival", obilježit će 68 godina karijere, 87. rođendan te predstaviti videospot "Ljubav, ljubav". Svoje veliko slavlje obilježit će uz Zvijezde Cabareta – Marinu Žužić, Katarinu Vukadin i Maju Bajamić.

Bit će to koncert za "šmekere" zlatnih hitova iz repertoara Louisa Prime, Cliffa Richarda, The Plattersa, Elvisa Presleya, Paula Anke, Sinatre, ali, naravno uz neke od uspješnica Kvarteta 4M i Mire Ungara.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.