Proslava i doček nove 2024. godine, u Čakovcu kreću od prijepodnevnih sati te traju do velikog dočeka - u ponoć

Proslava i doček nove 2024. godine, u Čakovcu kreću od prijepodnevnih sati te traju do velikog dočeka - u ponoć

Proslava i doček nove 2024. godine, u Čakovcu kreću od prijepodnevnih sati. Uz program koji kreće od 11 sati, očekuje nas “Mali doček”, manifestacija u okviru manifestacija Advent u Čakovcu, odnosno doček Nove godine za djecu. Sve mališane i njihove roditelje pritom će zabavljati Tata Slikovnica – Igor Baksa, uz pregršt dobre zabave, blagdanskog ugođaja i naravno, gastronomsku ponudu.

Veselja, dobre glazbe i opuštene atmosfere sigurno neće nedostajati ni u večernjim satima, kada Čakovčani i njihovi gosti staru godinu ispraćaju na glavnom trgu uz poznati čakovečki bend Noćnu smjenu. Program dočeka na Silvestrovo počinje u 22 sata, a kako su najavili dobrog raspoloženja, uz osiguranu ugostiteljsku ponudu, neće nedostajati. Uz zajedničko odbrojavanje benda i publike, u ponoć je na rasporedu i novogodišnji vatromet.

Očekuje nas vatromet slabijeg intenziteta zvuka, koji se pritom ujedno pušta s 15-ak metara visine te se ta buka širi u zrak, točnije ona opada s visinom. Pritom se mole građani da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.