Počinje povijesni meč - Hrvatska i Rusija u četvrtfinalu

hrvatska predsjednica

Tri dvojbe četvrtfinala već su riješene, čeka se samo utakmica Hrvatske i Rusije. Cijela zemlja je u euforiji, svi prate utakmice, rekao je novinarima izbornik Zlatko Dalić uoči današnjeg susreta i zahvalio svim navijačima na potpori. Cijela je momčad svjesna da je ovo prilika života za jednu sjajnu generaciju. U Sočiju je Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.Naših navijača tamo je samo oko 5000.

"Naša cijela država i cijeli narod živi u jednoj euforiji, jednom lijepom raspoloženju i u cijeloj Hrvatskoj je velika fešta kad igra hrvatska reprezentacija. Svi su ispred televizora, na trgovima, u kafićima i zaista bismo htjeli da i vi tu atmosferu pogledate i vidite kako je kod nas u Hrvatskoj. Mi vidimo samo jedan dio", rekao je jučer Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, poručio je pak kako se sve velike utakmice u klubovima ne mogu usporediti "s onime što živiš u reprezentaciji". "To je sasvim nešto posebno, nešto drukčije. Za mene i za sve nas je velika čast što imamo tu mogućnost da branimo sveti dres, da pokažemo cijelom svijetu koliko smo dobri, koliko smo moćni zajedno", rekao je.

Sunčano

5°C

Zagreb

Sunčano

Vlaga: 69%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 25 Ruj 2018

    Sunčano 13°C 3°C

  • 26 Ruj 2018

    Većinom sunčano 14°C 2°C

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.