Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić s čak dva pogotka, službeni je igrač utakmice Hrvatska - Danska

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić s čak dva pogotka, službeni je igrač utakmice Hrvatska - Danska

Na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, Hrvatska je Kanadu pobijedila 4:1 te će dočekati posljednje kolo na prvom mjestu na tablici, a prvi i treći pogodak potpisao je Andrej Kramarić, pri čemu je onaj u 70. minuti bio posebno efektan. Njemu je pripala i nagrada igrača utakmice, a na stranici HNS-a čitamo:

"Svjetsko prvenstvo ne igra se svaki dan i poseban je trenutak postići dva pogotka i za mene i za moju obitelj. Drugi je bio baš lijep, s onim prvim dodirom. Sretan sam i ponosan. No, najvažnija je pobjeda, za momčad i za atmosferu u svlačionici", rekao je Kramarić poslije susreta.

"Nismo dobro počeli, početak je bio šokantan, ali opet smo pokazali karakter, da smo prava momčad i da igramo najbolje kada je najteže. Uvijek pokušavamo biti maksimalno spremni, ali stvari se nekada različito razviju", dodao je.

Nakon odličnog odgovora kanadskom izborniku, Hrvatska se okreće Belgiji i odlučujućem dvoboju za mjesto u osmini finala.

"Njegove su nas riječi dodatno motivirale, zapravo mu možemo zahvaliti. Ipak, ništa još nije gotovo, svi znamo kakva nas zadnja utakmica čeka, moramo se dobro odmoriti i pripremiti za Belgiju. Oni su jedna od najboljih momčadi svijeta i svaka sekunda može odlučivati, ali budemo li fokusirani možemo se nadati prolasku. Imamo još posla ovdje", zaključio je jedan od hrvatskih junaka.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.