Davor Dretar uoči izbora predstavio program DP-a

Davor Dretar uoči izbora predstavio program DP-a

Građani razmišljaju isto kao i mi u Domovinskom pokretu

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta 3. izborne jedinice Davor Dretar posljednjeg je vikenda uoči parlamentarnih izbora obišao Varaždinsku županiju te se u Novom Marofu i Varaždinu, a potom i u Kotoribi u Međimurskoj županiji, te u nedjelju u Ludbregu - družio s članovima i simpatizerima DP-a. Najviše se ljudi okupilo u subotu na Franjevačkom trgu u centru Varaždina i na starom gradskom Sajmištu na Banfici, te na nedjeljnom sajmu automobila u Biškupcu, gdje je Dretar saslušao probleme građana.
- Građani su pokazali da razmišljaju jednako kao i mi iz Domovinskog pokreta za bolju, jednaku i pravednu Hrvatsku – zaključio je Dretar. Obilazak terena bio je prilika za predstavljanje ključnih točaka izborne platforme, s posebnim naglaskom na održivi razvoj te poticanje mladih i podršku malom i srednjem poduzetništvu kao temeljima prosperitetne zajednice – zaključio je.
U srdačnom druženju sa simpatizerima i širom zajednicom, tijekom obilaska su s pažnjom saslušali mišljenja i prijedloge Varaždinaca, ističući važnost izravne komunikacije između izabranih predstavnika i građana.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.