Stiže Zelendvorska avantura - festival za cijelu obitelj

Stiže Zelendvorska avantura - festival za cijelu obitelj
Zelendvorska avantura čiji su organizatori AK Sloboda i Općiina Petrinanec - ime je novog rekreativnog obiteljskog mini-festivala u organizaciji Općine koji donosi cijeli niz sportskih, aktivnih i zabavnih sadržaja podijeljenih u četiri „zone“, a koji će izletište Zelendvor pretvoriti u sjajno odredište za zabavni, topli, aktivni proljetni vikend na otvorenom. Festival je osmišljen tako da promovira zdravi, aktivni život, ali i boravak u prirodi u skladu s prirodom te posebni naglasak stavlja na važnost očuvanja okoliša i održivost.


Sportsko-rekreativna zona
 
Središnje događanje sportsko-rekreativne zone bit će 2. Bombellesova utrka rekreativaca koja će se, kroz dva manifestacijska dana, trčati na čak četiri trase duljine 1.5, te 2.5, 5 i 10 kilometara.
trku, koja se prvi put održala prošle godine, ponovno organizira Općina Petrijanec i AK Sloboda Varaždin, uz potporu sponzora, a dio prihoda donirat će se Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije.
Rekreativci mogu birati između trčanja na čak četiri trase različite duljine. 

Pritom se utrka na 1,5 km trči u subotu 8.6., a utrke na 2,5 km, 5 km i 10 km su na rasporedu u nedjelju 9.6.
Sve informacije i prijave na 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru možete pronaći na linku:

Prijava na utrku

U sklopu sportsko-rekreativne zone bit će održano i popularno natjecanje u sportsko-zabavnim igrama „Give me 5“ te uzbudljivi Treasure hunt.
rugi lipanjski vikend: subota 8. i nedjelja 9. lipnja, u predivnom zelenom okruženju izletišta Zelendvor održat će se prvo izdanje jedinstvenog rekreativno-zabavnog festivala za cijelu obitelj pod imenom „Zelendvorska avantura“.


Piknik zona, Kreativna zona, Zabavna zona

Piknik zona donosi - priliku za piknik druženje, razne društvene igre od prirodnih i održivih materijala te večernje kino na otvorenom.
Kreativna zona bit će prepuna radionica i aktivnosti poput radionice izrade igračaka Zagonetno drvo, crtanja prirodnim materijalima, ali i uvijek omiljenog face paintinga te pomalo zaboravljenih dječjih igara poput školice ili twistera odnosno crtanja kredom.
Zabavna zona rezervirana je za - zabavu uz glazbu uživo i večernje druženje pod toplim i mirisnim lipanjskim nebom u predivnom okruženju Zelendvora.
 
 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.